Varje enskild kund kräver sin unika lösning. Jag hjälper dig att bygga din hemsida så att den blir skräddarsydd utifrån dina behov.

Vad behöver du för att nå ut till din målgrupp?

Oavsett hur dina behov ser ut så hjälper jag dig med hela processen från idé och analys till en färdig hemsida i drift. Jag bygger hemsidan i Drupal eller WorPress. Och jag bygger alltid responsivt så att din hemsida fungerar lika bra i mobilen som datorn.

Kontakta mig här så bokar vi in ett möte!

Letar du efter en konsult med goda kunskaper inom webbutveckling i Drupal?

Jag har mycket goda kunskaper i Drupal med erfarenhet av såväl frontend som backend utveckling. Jag är väl insatt i att sätta ihop och konfigurera moduler i Drupal som t.ex. Views, Panels, WYSIWYG och moduler för media. Jag har även stora kunskaper i att bygga responsiva hemsidor i Drupal och är väl insatt i uppbyggnaden av teman, html och CSS-kodning.

Låter det intressant?

Kontakta mig här så bokar vi in ett möte!

När hemsidan är klar så ska den användas och underhållas. Innehållet behöver uppdateras och blogginlägg ska skrivas regelbundet. Då och då behöver hemsidan uppgraderas och backup på databas och filer behöver göras.

Vill du lära dig mer om hur det fungerar och sköta så mycket som möjligt på din hemsida själv?

Jag ordnar skräddarsydda kurser för dig som behöver veta mer om hur man administrerar, underhåller och i viss mån utvecklar och bygger en hemsida. Utbildningarna riktar sig till dig som har eller ska skaffa en hemsida utvecklad i WordPress eller Drupal.

Kontakta mig här så berättar jag mer!

Kunder

Jalla Världen - digital delaktighet
Skarpnäcks Folkhögskola - hemsida i WordPress
STAD - hemsida i Drupal
PRODIS - hemsida i Drupal
Kieran Casey - visitkort
Isa Schöier - hemsida i WordPress